CNC fræsning

CNC fræsning – professionel CNC bearbejdning

Camatek har maskinfabrik ved Nordborg, i Sønderjylland og her tilbyder vi professionel CNC fræsning i højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Virksomheden har mange års erfaring med CNC bearbejdning og fremstiller emner i mange forskellige materialer.

Det kan vi tilbyde inden for CNC Fræsning

Camatek ApS udfører mange forskellige opgaver inden for CNC fræsning i diverse materialer på maskinfabrikken ved Nordborg i Sønderjylland. Hos Camatek specialisere vi os inden for produktion af mindre serier, samt prototyper i stål, rustfri stål, værktøjsstål, messing, aluminium og diverse plastmaterialer. Vores højt kvalificerede og veluddannede medarbejdere har stor erfaring med CNC bearbejdning og levere altid et solid produkt til konkurrencedygtige priser.

For at være på højde med den tekniske udvikling inden for vores felt, bliver maskinparken jævnligt opdateret. På samme tid sætter vi stolthed i at kunne tilbyde vores kunder en hurtigere leveringstid, uanset hvor komplicerede emnerne er. 

Stor maskinpark til CNC fræsning

Vi besidder en stor maskinpakke af fræsemaskiner der indeholder CNC-styret bore- og fræseværker. Vores maskinpark kan udføre komplicerede udarbejdninger af både små og store emnestørrelser. Desuden producere vi emner i mange forskellige materialer.

Med vores 5-akset CNC fræsere er vi i stand til at producere mange komplekse emner. Ved 5-akset bearbejdning kan emnet tilgås fra mange flere vinkler og gør det derfor muligt at lave mere indviklet spåntagende bearbejdning på emner.

3- og 5 akset maskiner til CNC fræsning
 

·         ​Hermle C600V X600 Y450 Z450 30 værktøjer i magasin

·         Hermle C600U X600 Y450 Z450 30 værktøjer i magasin

·         Hermle U630T X810 Y450 Z450 16 værktøjer i magasin
 

Vores maskinpark består også af drejebænke, save og plansliber, se vores komplette maskinpark her.

Vi lægger stor vægt på hurtig omstillingsevne og fleksibilitet da disse faktorer i mange tilfælde er altafgørende for vores samarbejdspartnere

Kontakt os vedrørende CNC fræsning

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information vedrørende CNC fræsning, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os på vores maskinfabrik, i Sønderjylland med dine spørgsmål. Vi sidder altid klar til at rådgive dig.

Skriv til e-mail mail@camatek.dk eller ring på telefon 40 53 15 17.

Vi har udført CNC fræsning, CNC drejning, planslibning og andre opgaver for en række virksomheder i Danmark. Bl.a Sønderborg, Århus, Silkeborg og Region Hovedstaden.CAMATEK APS - Møllehaven 1, 6430 Nordborg
Telefon: +45 74 45 15 17
Mobil: +45 40 53 15 17
mail@camatek.dk