CNC Drejning

Professionel CNC Drejning I Nordborg

Camatek har base ved Nordborg, i Sønderjylland, det er her på maskinfabrikken, at vi tilbyder professionel CNC drejning i bedste kvalitet til fornuftige priser. Camatek har stor erfaring med CNC bearbejdning af både store og små elementer i forskellige materialer.

Det tilbyder Camatek inden for CNC drejning

Hos Camatek udfører vi de fleste type opgaver inden for CNC drejning. På maskinfabrikken ved Nordborg i Sønderjylland har vi specialiserede os i fremstilling af industri emner, og prototyper i stål, værktøjs stål, rustfri stål, aluminium, messing og diverse plastmaterialer. Vores kvalificerede medarbejdere besidder stor ekspertise og har mange års erfaring med CNC drejning. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at vi altid levere produkter i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

 For at imødekomme den tekniske udvikling inden for vores felt, bliver vores maskinpark opdateret med jævne mellemrum. På samme tid sætter vi en stor ære i, at kunne tilbyde vores kunder stramme leveringstider på CNC drejning, uanset kompleksiteten.

Professionel maskinpark til CNC drejning

Camatek råder over en omfattende maskinpark af drejebænke med CNC-styret bore- og fræseværker. Maskinparken levere desuden 5-akset CNC Fræsning der egner sig særdeles godt, til at udføre komplicerede CNC spåntagende bearbejdning. Vi producere emner i et bredt udvalg af materialer, og udføre både store og små emnestørrelser.

3- og 5-akset drejebænke til CNC drejning

 • Gildemeister CTX Beta 500 16 værktøjer 16 roterende.
   
 • Gildemeister NEF 400 12 værktøjer 6 roterende.
   
 • Gildemeister CT 20 16 værktøjer
   
 • Colchester VS 3250
   
 • Weiler Praktikant 160
   
 • Weiler Revolverbænk

Vores maskinpark består desuden også af fræsere, save og plansliber. Se hele oversigten her.

Hos Camatek sætter vi stolthed i vores fleksibilitet og omstillingsevne. Vi ved at disse er nogle af de vigtigste faktorer for vores samarbejdspartnere.

Kontakt os omkring CNC drejning

Hvis du ønsker yderligere information, eller har du spørgsmål vedrørende CNC drejning, er du velkommen til at kontakte os, på maskinfabrikken i Sønderjylland med dine spørgsmål. Vores erfarne medarbejdere er altid klar til at rådgive dig.

Skriv til e-mail mail@camatek.dk eller ring på telefon 40 53 15 17.

Vi har udført, CNC drejning, CNC fræsning, planslibning og andre opgaver for mange virksomheder i Danmark. Bl.a Sønderborg, Region Hovedstaden, Århus og Silkeborg.CAMATEK APS - Møllehaven 1, 6430 Nordborg
Telefon: +45 74 45 15 17
Mobil: +45 40 53 15 17
mail@camatek.dk