Vi ved, hvad vi laver

Prototype fremstilling

Med vores moderne maskinpark, er vi i stand til at løse enhver type opgave inden for prototype fremstilling.

Moderne metoder

Hos Camatek er vi specialister inden for prototype fremstilling. Vi har gennem de sidste 30 år, udført en bred vifte af opgaver indenfor konstruktion og fremstilling af alt fra serieproduktion til selvstændige enkeltstyksopgaver. Vi fremstiller emner i mange forskellige materialer som, stål, rustfri stål, værktøjsstål, aluminium, messing og diverse plastmaterialer.

Vi bestræber os på en hurtig omstillingsevne og fleksibilitet, så vi kan leve op til vores kunders krav og ønsker.

Vi beskæftiger et hold af kompetente og veluddannede medarbejdere, der har stor erfaring med produkt udvikling og fremstilling. Kombineret med en moderne og omfattende maskinpark, der opdateres jævnligt, garantere vi et solidt produkt og en hurtig leveringstid, uanset opgavens omfang.

Camatek ApS

Udvikling af prototyper – fra ide til produktion

Hvis du har en unik prototype du skal have bygget, kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra første ide til fremstilling og levering af det færdige produkt. Via tæt kundedialog og professionel rådgivning, kan vi sikre at du får det bedste mulige resultat.

Indenfor prototype fremstilling kan vi blandt andet være behjælpelige med:

  • Konstruktion og udvikling
  • Montage og underleverandør arbejde
  • Prototype eller mindre seriefremstilling
  • Testudstyr til elektroniske komponenter
  • Fremstilling af fedt og monteringsudstyr​

Udover prototype fremstilling, har vi også stor ekspertise inden for CNC spåntagende bearbejdning. Læs mere om CNC drejning og CNC fræsning her.

Kontakt os

Indhent et tilbud på prototype fremstilling

Har du brug for en maskinfabrik der specialisere sig inden for prototype fremstilling, så kan Camatek med sikkerhed hjælpe dig. Vi har base i Nordborg på Als, nær Sønderborg, men vi hjælper gerne kunder fra hele landet.

Har du spørgsmål vedrørende udvikling og fremstilling af prototyper, så kan du kontakte os på telefon 40 53 15 17 eller mail@camatek.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Vi har allerede fremstillet mange prototyper for en række virksomheder i Danmark. Bl.a Sønderborg, Århus, Slagelse, Silkeborg, og Region Hovedstaden.